42412647 info@mindhero.dk

En rigtig varm velkomst

Mind Hero ser et stort udviklingspotentiale for virksomheder ved at prioritere, konkretisere og inspirere til øget trivsel i løbet af arbejdsdagen. Vi tror på forebyggelse og fremme af hjernens sundhed. Vi formidler viden om stress og hjernerystelse og rådgiver bl.a. virksomheder i håndtering af akut- og langvarig tilstand.

Hos MindHero er vi et team med flere forskellige faglige kompetencer, hvor vi arbejder tværfagligt for at skabe de mest optimale forløb med klienten i centrum. Vores forløb tager altid udgangspunkt i klientens problemstillinger, symptomer, ressourcer og drømme.

Team

Together Everyone Achieves More

Mette Junge Grüttner

Mette Junge Grüttner

Neuropraktiker

Jeg hedder Mette og er kreativ direktør i Mindhero. Jeg har altid været optaget af læring og de potentialer, der ligger gemt i hjernen. Jeg har siden 2016 været optaget af at bruge min akademiske baggrund med min intuition og fornemmelse for mennesker. Jeg kommer fra en baggrund som neurologisk sygeplejerske, samt konsulent i sundhedsplanlægning, risikomanagement og helende arkitektur. Jeg har altid været optaget af arbejdsmiljø og hvordan zen principper kan påvirke mennesker. Derudover har jeg efteruddannet mig i neurofeedback og træning af hjernen.

Jeg faldt af min hest og slog mit hovede og pådrog en længerevarende hjernerystelse, samt oplevet at være udbrændt og sygemeldt med stress. Jeg har efterfølgende dedikeret mit arbejdsliv til at minimere risiko relateret til trivsel og hjernens sundhed. Jeg er særligt optaget af hjernens egenskaber, rehabilitering & empowerment, samt mental sundhed i arbejdsmiljøet.

Direkte kontakt: mette@mindhero.dk

Meik Nielsen

Meik Nielsen

Neuropsykolog

Meik er neuropsykolog, med erfaring fra hjerneskadeområdet, rehabilitering og neurologiske afdelinger. Meik kan bidrage til at gøre en forskel for de mange, der har behov for at få foretaget en nærmere undersøgelse, udredning eller jobafklaring samt den eller de grupper, der behøver supervision, støtte, rådgivning og undervisning til håndtering af de udfordringer, der opstår når skaden rammer og medfører pludselige livsændringer. Meik tilbyder neurologiske og neuropsykologiske undersøgelser, rådgivning, supervision, foredrag og undervisning for patienter, borgere, pårørende, tværfagligt personale, jobcentre, hjerneskadekoordinatorer og virksomheder.

Sanne Hagstrøm

Sanne Hagstrøm

Socialrådgiver

Sanne har fokus på jobafklaring, genoptrapningsplan i samarbejde med ergoterapeut, arbejdsgiver og kontaktperson.

Værdigrundlag

Mission

Mindhero´s mission er at inspirere virksomheder til at fremme bedre arbejdsvaner og mønstre og dermed skabe mere glæde og lykke i løbet af arbejdsdagen.

Den bedste investering er i medarbejdernes mentale sundhed. Vi tror på, at glade medarbejdere er mere effektive og engagerede i deres arbejde.

Vision

Det er visionen at skabe adfærdsmæssige indsatser og tiltag på arbejdspladsen, som vil øge det personlige lederskab til at fremme den mentale sundhed.

Mindhero vil skabe bevidsthed om erhvervslivets ansvar for trivsel og omsorg. Når virksomheden passer på deres medarbejdere - passer medarbejderne på deres kunder.

Karma

Det er Mindhero´s håb at bidrage til en dybere indsigt i livets kvaliteter og en højere forståelse af meningen med livet.