Helende miljøer

Harmoni, orden og ro- har en positiv effekt på hjernens sundhed og trivsel i arbejdsmiljøet

Sådan foregår det

Få hjælp til organisering

Hos Mindhero hjælper vi med at rydde op, tilføre struktur, systematik og orden, samt skabe oplevelser, som påvirker stemningen og atmosfæren på arbejdspladsen.

Det er vigtigt at organisering af arbejdsmiljøet, indretningen og opbevaringen tager udgangspunkt i medarbejdernes behov.

 

Vi tilbyder derfor:
– At skabe struktur og orden med systematik, gennemsigtighed og struktur.
– Tilfører rummet helende elementer, som f.eks. lyskilder, farver, møbler, kunst eller planter.

Sådan er processen hos os:

  • Vi besøger jer og i fællesskab afdækker vi problemstillinger, behovsafklaring, rammesætning og ønsker, som vil danne grundlag for den videre proces.
    Projektets omfang klarlægges og herefter aftales pris på såvel oprydning, organisering & systematik, konceptudvikling, skitseforslag som implementering på kontoret og generelt på arbejdspladsen.
  • Vi observerer og analysere adfærden i de nuværende rum og udarbejder en visualisering med moodboard, samt plan for kommende proces og implementering i kontekst. Dette for at synliggøre de kommende tiltag i rummet og for de involverede medarbejdere.

Projektet kan udarbejdes på timepris eller som fast honorar. Som det passer jer bedst. Er opgaven af større håndværksmæssig karakter, har vi et velfungerende samarbejde med dygtige og erfarne håndværkere.

Vi kommer gerne ud på besøg, hvis I ønsker at høre mere om vores viden på området, og hvad vi kan gøre for jer. Så kan vi give jer en ide om, hvad I vil kunne få ud af en ændret indretning, orden og mere systematik i arbejdsmiljøet.