En rigtig varm velkomst

Mette Junge Grüttner

Mette Junge Grüttner

Spirituel træner & neuropraktiker

Jeg hedder Mette og er neurofeedback terapeut. Jeg har specialiseret mig i udbrændthed, stress og kræft.

Jeg har siden 2016 været optaget af at bruge min akademiske baggrund med min intuition og fornemmelse for mennesker. Jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at minimere risiko relateret til trivsel og hjernens sundhed. Jeg er særligt optaget af hjernens egenskaber, rehabilitering og empowerment.

Neurofeedback behandlingsforløb indeholder strategier for stressreduktion og livsmestring. Jeg behandler voksne med neurofeedback med afsæt i at få adgang til det gode liv uanset diagnose eller oplevelser der har præget livet.

Direkte kontakt: mette@mindhero.dk

Emil Aagaard

Emil Aagaard

Neurofeedback træner

Tidligere proff. Gamer i verdensklasse Nu Stud. Neurofeedback.

Som udøvende neurofeedback træner speciale i peak performance af elite sportsudøvere og gamer. Elite sport er krævende for hjernen og udholdenhed under turneringerne kræver en hjerne der kan performe uden at skabe stress.

Derudover forløb ved eksamensangst og stressforløb for studerende. Samt behandling af børn med ADHD & ADD. Under uddannelse til specialist i neurofeedback og ordblindhed samt udvikler af specialdesignede ordblindeprogrammer efter diagnosticering af ordblindetype.

Værdigrundlag

Mission

Mindhero´s mission er at inspirere mennesker til at fremme hukommelsen, koncentrationen, skabe bedre vaner og mønstre og dermed mere glæde og lykke i løbet af dagen.

Vision

Det er visionen at skabe adfærdsmæssige indsatser og tiltag , som vil øge det personlige lederskab til at fremme den mentale sundhed.

Karma

Det er Mindhero´s håb at bidrage til en dybere indsigt i livets kvaliteter og en højere forståelse af meningen med livet.