fbpx

Mentor forløb

Personligt lederskab til øget trivsel og mental balance

Mit mål er, at fremme dine potentialer, personlige styrker og engagement, så du kan inspirere dine medarbejdere og skabe værdi for din virksomhed.

Eksklusivt VIP mentor forløb

Walk the talk

Dine handlinger fortæller mere om, hvem du er, end de ord, der kommer ud af din mund. For at kunne lede medarbejdere, skal du først og fremmest kunne lede dig selv.

Stå stærkt i dit lederskab

Dit lederskab skal altid reflektere din selvindsigt, menneskekundskab og sociale forståelse og det kræver kontinuerlig udvikling af din personlige lederskab. Jo mere autentisk du er i din ledelse, jo bedre en leder er du. Så for at få dine medarbejdere til at følge dig, må du først starte med din egen udvikling og så vil det påvirke dit team.

Jeg kombinere de ledelsesmæssige problemstillinger med de menneskelige aspekter i de forløb jeg tilbyder. Mentor forløbet er et frirum for dig med høje ambitioner. Du har en opmærksom og skarp facilitator på sidelinjen, som sikre motivation og fremdrift i processen for at opnå det ønskede mål.

Beskrivelse

Du har sikkert allerede været på flere ledelseskurser og blevet klogere på at lede dine medarbejdere. Alle ledere gør en forskel for deres medarbejdere, men misforstår du dine medarbejders intentioner? Eller er du i gang  med at skabe noget meningsfuldt, som gør en større forskel? Spørgsmålet er, hvor ambitiøs du er på dine egne vegne? Eller om du er stagneret i din personlige udvikling? Nøjes og affinder du dig med din nuværende situation og hverdag? Prøver du at tilpasse dig din arbejdssituation, men er ikke rigtig glad?

Hvem hepper på dig og anerkender dig for de talenter og kvaliteter du har? Er du nysgerrig og bevidst om dine potentialer, evner og valg for at levere endnu bedre resultater?

At have en mentor kan gøre en betydelig forskel i din dagligdag.

Du er leder, specialist eller virksomhedsejer og har behov for en sparringspartner vedrørende din personlige lederskab. Du skal have optimeret dine mentale ressourcer og lagt en plan for din mentale sundhed, dine evner og vejen til en balanceret dagligdag.

Forløbet starter med et commitment på 4 sessioner, som enten foregår over skype/zoom, på mit kontor i Søborg eller hos dig, hvorpå du betaler for kørsel/pr. km. De foregår på hverdage i tidsrummet mellem kl. 9-18.

Der går typisk 3-5 uger mellem hver session, afhængig af mål og udfordringer.

  1. Find ind til dine kerneværdier.
  2. Få et nyt perspektiv på din mentale sundhed
  3. Bliv empoweret og istand til at naviger i travlhed – uden at blive overbelastet.

Lad os snakke om

– Dine personlige muligheder og potentialer.

– Intuition, ledelse og management.

– Sundhed, vaner og adfærd.

– Optimering af kroppen & hjernen.

– Velvære, mentalt og psykisk arbejdsmiljø.

Priser for 2019

Mentor forløb (4 gange) : 7000 kr. ex moms.

1 time: 1950 kr. ex moms.

Ved afbud betales fuld pris med mindre du melder afbud senest 24 timer inden aftalen.

Proces

1 st. gang

Tid: 1-2 timer

Afklaring af problemstillinger, potentialer og muligheder. Begrænsninger og bevidsthed. Dine forventninger til mig og mine forventninger til dig.

Analyse af nervesystemet, tarmsystemet og søvn kvalitet.

Træning.

Du skal medregne hjemmeopgaver og træning under og efter forløbet.

2 nd. gang

Tid: ca. 1-2 timer

Handleplan ud fra analysen.  Energi, bevidsthed og intention.

Læring og træning af hjerne, krop og sind.

3 rd. gang

Tid: 1 time

Bevidsthed om egen adfærd. Fysiske rammer og miljø påvirkning.

Egenomsorg og slow down processer.

Mind pauser og mindfulness i dagligdagen.

4 rd. gang

Tid: 1 time

Udarbejdelse af spirituel kontrakt. Næste skridt og anbefaling.

Afslutning og evt. behov for opfølgning.

Blog

Hvordan kan du hacke din mentale muskel og styrke din viljestyrke?

Jeg er nysgerrig efter at undersøge, om inspiration kan påvirke viljestyrken, eller om det bare giver en kortvarig motivation til handling? Jeg er tilhænger af, at tage ansvar for min krop og optimere mine mønstre. Men jeg har fundet ud af, at det er mine faste...

Ny medarbejder

Sådan får du virksomhedens churn rate op- glade medarbejder påvirker kundetilfredsheden. Overordnet blik på risiko og adfærd af et onboarding forløb En struktureret og planlagt introduktionsperiode er essentielt for at fastholde nye og dygtige medarbejdere....

Det kolde brusebad

Der er flere fordele ved at starte dagen med et koldt morgenbad. Den kolde eksponering af din krop styrker immunforsvaret, og hjælper dig endda med at tabe dig. Og du behøver ikke et kryokammer eller isbad - et koldt brusebad har rigtig god effekt. Når du tager varme...