Anbefalinger fra kunderne

Se her hvad kunderne siger om et forløb hos mindhero.

Hvorfor startede du et forløb hos MindHero?

Pga. en hjernerystelse. Min arbejdsgiver anbefalede forløb hos Mette

Hvilken effekt har forløbet hos MindHero haft for dig?

Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville være et helt andet sted nu, hvis ikke Mette havde været der.

Jeg er blevet mere opmærksom på min krop, bedre til at acceptere tingene tager tid og mere tålmodig med mig selv – jeg kunne let bare have kastet mig ud i alt mulig i utålmodighed og ”det går nok over” selvom jeg ville have vist det var dårligt for mig.

Hvad tager du med dig (hvad har du lært)?

Lytte til min krop – den har alle svar, og det har jeg lært nu er rigtigt. Mere ro som jeg håber at holde fast i. På rigtig mange måder har min hjernerystelse været en god og givende rejse, som har givet mig tid til at reflektere over mange ting.

Hvordan var forløbet?

Givende, lærerigt, positivt, overskudsagtigt og Mette er god til at høre signaler og langsomt/roligt guide en til et nyt step med respekt for, hvor den enkelte er.

Jeg kan anbefale et forløb hos MindHero, fordi ….

Mette har gjort en ubetinget forskel for mig de første mange uger. Jeg sad meget stille i starten, fordi jeg ikke rigtig turde og/eller havde overskud til at gå en tur. Mette fik mig i gang med det, det var fantastisk og min krops signaler blev mere tydelige.

At kunne ringe til Mette uanset tid og sted med alverdens spørgsmål, var en kæmpe tryghed, fordi hun lyttede og kom med konstruktive input og feed back på de ting jeg gjorde.

Mit forløb ville uden tvivl have været helt anderledes i den forkerte retning, hvis ikke Mette havde været der.

Mettes humør og glade stemme er rar og tryg. Hun møder en, hvor man er og puffer kærligt en den rigtige vej.

Endelig var der en enorm ro i, at der kun var en person at forholde sig til, med en stor viden om alle de tilbud, som udbydes for en hjernerystelses ramt.

Christina Kargaard

Key Account Manager

Hvorfor startede du et forløb hos MindHero?

Jeg havde dumpet nogen store mediciner eksamener i forbindelse med mit studie. Havde brug for en anden måde at gøre tingen på.

Hvilken effekt har forløbet hos MindHero haft for dig?

Effekten af forløbet har givet mig en reminder om hvor vigtigt det er at være god ved mig selv specielt når det ikke går som jeg lige havde planlagt. Komme ned i kroppen og mærke efter så det hele ikke kører rundt oppe i mit hoved.

Hvad tager du med dig (hvad har du lært)?

Tager med mig at holde de små pauser hvor kroppen og hjernen bliver aktiveret for at få ny læring ind, ved at lave overkrydsnings øvelser. Mere bevidst om jordforbindelse under læsning. Aktivere min hjerne ved at jonglere og lave overkrydsnings bevægelser for at styrke min hjernes samarbejdse mellem de to halvdele, samt få ny energi til at forarbejde ny viden.

Kunne godt lide Neurofeedback og det med at træne min hjerne.

Hvordan var forløbet?

Forløbet har været godt, det har sat nogen tanker i gang og påmindet mig om at det er vigtigt med ro og ned i kroppen også ved læsning, specielt når jeg synes tingene er svære.  For mig har der været mange ting oven i hinanden under forløbet da jeg har læst til mine reeksamner samtidig med, hvilket har gjort det til tider mere udfordrende end hvad jeg forstiller mig det ellers ville have været. I forhold til at få øvet de nye tiltag ordenligt ind inden næste gang jeg var der.

Mit forløb har en kombinations af neurofeedback, meditations teknikker, læse tekniker, koordinations øvelser dette har være godt da det har givet nogen specifikke ting jeg kan bruge, samt mental guidning der har været en påmindelse om nogen af de ting jeg har med i rygsækken.

Jeg kan anbefale et forløb hos MindHero, fordi ….

Mette har en god viden inden for træning af hjernen og det med at se udfordringerne som en helhed.

Det har givet mig nogen teknikker der er behjælpelige i min hverdag når jeg studerer.

Clara T. Hansen

Studerende

Hvorfor startede du et forløb hos MindHero?

Jeg startede hos Mette, da jeg har været nede med stress og havde hørt at neurofeedback træning kan hjælpe med tankemylder, hovedpine og generel mental træthed.

Hvilken effekt har forløbet hos MindHero haft for dig?

Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet meget gladere og friskere under forløbet. Mit overskud er generelt blevet større og det tilskriver jeg helt sikkert forløbet hos Mette.

Hvordan var forløbet?

Neurofeedback var helt volapyk for mig, men det virkede spændende og efterhånden gav træningen mening. Selve processen er meget afslappende og fuldstændig smertefri. De første par gange var jeg måske lidt træt efterfølgende. Jeg kunne tydeligt se forskellen på feedbacken på skærmen, hvis jeg var meget træt- sammenlignet med hvis jeg kom frisk og udhvilet.

Jeg har haft 20 sessioner og det har virkelig gjort en forskel. Jeg er tilbage på fuldtid og føler at forløbet har styrket mig både mentalt og personligt.

Jeg kan anbefale et forløb hos MindHero, fordi ….

Mette møder én med glæde, ro og positivitet. Hun har stor viden om hjernen og stress og jeg kan virkelig anbefale et forløb hos hende.

Inger Petersen

Læge sekretær

Jeg henvendte mig til Mindhero..

..fordi jeg kæmpede med flere eftervirkninger af en hjernerystelse

Og Mindhero hjalp mig med….

.. forståelsen af, hvordan hjerne og krop spiller sammen og hvorfor kroppen nogle gange opfører sig uhensigtsmæssigt. Mette gav mig nogle mindfulness-værktøjer, så jeg med selvhjælp er blevet bedre til at slappe af og sænke stressniveauet i hverdagen. Dette smitter af på flere af de øvrige udfordringer.

Resultatet blev….

… generelt mere overskud i hverdagen. Især på korttidshukommelsen har jeg mærket en markant forbedring. Jeg kan også koncentrere mig i lidt længere perioder uden at blive irritabel. Mine udfordringer med træthed, indlæringsevne, nedsat orienteringsevne blev markant bedre under forløbet. En af mine helt store udfordringer var svimmelhed og at jeg, det meste af tiden, gik rund som om jeg var ret beruset. Det er næsten helt væk nu og dukker kun op i korte perioder.

Flere i min omgangskreds har kommenteret, at de kan mærke en stor forskel på mig, siden jeg startede hos Mindhero, så det må også have haft en synlig effekt, set udefra.

En ting jeg kunne lide var …. Og min overordnede oplevelse af forløbet var…..

Jeg har været enormt glad for den energi Mette har lagt i at hjælpe mig med mine udfordringer. Neurofeedbacken har været en del af processen, men Mettes råd undervejs og den forståelse, hun har haft for mine udfordringer, har i sig selv været det hele værd. Det har været forholdsvis korte samtaler, vi har haft undervejs i forløbet, men de har været en terapi i sig selv.

Jeg har altid oplevet en glæde, ved at være hos Mette. Når jeg gik derfra har jeg på den ene side været træt, men det blev overstrålet af samtidig at være lidt ”høj” af glæde. Jeg tror, at jeg altid er gået ud af døren med et bredt smil. 

Var det investeringen værd og levede forløbet op til dine forventninger?

Bestemt, jeg er lidt skeptisk af natur og havde forholdsvis lave forventninger, men til gengæld et STORT ønske om forbedring, så jeg gik ind i det med et åbent sind.

Forløbet har på alle punkter indfriet mine forventninger og Mette har i den grad givet mig håbet om, at det kan blive endnu bedre i fremtiden, hvis jeg holder fast i de værktøjer, hun har lært mig.

Derved kan det siges, at det har været investeringen værd.

Skal være lidt tålmodig i starten, for der gik i mit tilfælde 10-11 sessioner, før der kom en mærkbar effekt. Til gengæld var effekten derefter stødt stigende.

Jeg vil anbefale Mindhero til folk, der har brug for….

At stresse af. Jeg har tidligere haft en heftig stressperiode og kunne godt have brugt én som Mette dengang.

Ligesom jeg vil jeg anbefale dette til personer, som ikke umiddelbart kommer over en hjernerystelse. Jeg fik fortalt om Mindhero 17 måneder efter min skade og ville ønske, at jeg havde kendt til det tidligere. Har været hele ”møllen” igennem af tilbud og behandlinger i det offentlige sundhedssystem samt en privat forsikringsordning. Resultatet af disse tilbud endte med ”Vi har gjort ALT og du må lære at leve med dine udfordringer”.

Intet har tilnærmelsesvis kunnet matche Mettes indsats i hverken personlig oplevelse eller faktisk resultat.

Carsten N.

System analytiker