42412647 info@mindhero.dk

COVID- 19

Hvilken betydning har selvisolering og social afstand i et positivt lys, kom jeg til at tænke på sommerfuglen. Sommerfuglen repræsenterer et kraftfuldt symbol på forandring, men endnu vigtigere for selvtransformation.

De gennemgår en metamorfoseproces til omdannelsen til en sommerfugl. Det er en stærk metafor, der taler til vores egen evne til at bevæge os gennem vores livscyklus. Sommerfugle symboliserer to forskellige ting. De kan forsikre dig om, at det nok skal gå og der ligger en masse muligheder i overgangen, eller det kan skubbe dig til at tage en afgørende beslutning. Trods alt er forandringer uundgåeligt og det er bedst bare at slippe frygten for det ukendte og se transformationen som noget positivt.

Lige nu er vi alle i en metaforisk puppe, trygt og sikkert mellem vores 4 vægge. Og inden i vores puppe står vi over for vores egne begrænsninger eller de muligheder denne periode bringer. Mens vi er i denne puppe i vores hjem, kan vi i stedet for at fodre vores frygt, tvivl, beklagelse og ensomhed- se muligheder for at identificere de tanker, der ikke længere tjener os og sætte dem fri.

Da jeg har en baggrund som sygeplejerske har jeg meldt mig til at tage nogle vagter på hospitalerne i Region Hovedstaden og dermed bidrage til de varme hænder. Jeg er ligeledes i fuld gang med at transformere mine fysiske kurser til online forløb. Jeg oplever en stor ro og nærvær med min familie og jeg glædes over de muligheder jeg har foran mig. Jeg føler at jeg har et stort sikkerhedsnet omkring mig og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Sæt dig selv fri og se de muligheder denne transformation bringer.